Laat je eigen licht stralen in de mandala

In deze workshop wordt er met wit potlood op zwart papier getekend met de bedoeling je eigen lichtkracht in deze donkere maand tot expressie te brengen.

Tekenen op zwart papier

Op wit papier tekenen betekent dat je licht ( witte plekken ) moet uitsparen om iets naar boven te laten komen en breng je donkere kleuren aan, daar waar je iets in de diepte wilt laten verdwijnen.

Op zwart papier werken, houdt in dat je in de eerste plaats alles wat je in het licht wilt zetten op moet vullen met wit potlood om de lichtkracht in je tekening vast te houden.


Het werken op zwart papier leert je je eigen lichtkracht zien.  mandala mandalamandala

Vanuit het donker werken naar het Licht geeft inzicht in jezelf.
Op het donkere papier wordt het Licht zichtbaar gemaakt.

mandalaNiets is alleen maar zwart/wit
Het leven gaat in overgangen.
Van het een naar het andere.

 


Deze middag legt de basis voor het maken van een genezende mandala, door contact te maken met het zielenlicht in je en de essentiële schoonheid en heelheid van je ware natuur in een creatief proces tot uitdrukking te brengen.

Het helpt je om naar binnen te gaan, je hart te openen voor onvoorwaardelijke liefde en je angst los te laten.

Je gaat een dynamisch energiepatroon maken door op een fantasievolle manier gebruik te maken van het lichtgamma waarmee je eerst gaat oefenen.

De visualisatie helpt je om het innerlijk licht van je bewustzijn op een stralende en levendige manier tot uitdrukking te brengen.

Door je te identificeren met de scheppende krachten en er op symbolische wijze in op te gaan, heb je de deur op een kier gezet naar het vermogen om de wereld te herscheppen als één. Dit betekent dat je de deur op een kier hebt gezet naar een staat van gezondheid – simpelweg heelheid.

Als stappen in het ontwaken van de mens inspireert de Heer wetenschappers, op de juiste tijd en plaats, de geheimen van Zijn schepping te ontdekken. Veel van de moderne ontdekkingen helpen de mens de kosmos te begrijpen als een veelzijdige uitdrukking van één kracht – licht, geleid door goddelijke intelligentie.

Paramahansa Yogananda.

Wat anderen zeggen:

De workshops waren voor mij boven verwachtingen. Ik heb een doorbraak gehad en heb het geheel ervaren als heel erg positief. Wat me vooral aansprak was het kleurgebruik, de technieken, het samen met anderen tekenen en over mijn grenzen heen durven gaan.
Selma Traag

Ik vond het geweldig. Nooit gedacht dat ik dit kon en het ook nog leuk zou vinden.
Een fijne rustige uitleg en de verschillende manieren waarop iedereen naar het werk kijkt is heel leerzaam. Volgens mij moet iedereen het leuk vinden.
Agnes Buikema

Nog meer complimenten

Aanmelden

Minimaal 4, maximaal 7 deelnemers.

Kosten inclusief thee, koffie en lekkers  €25,-

Actie: Breng je iemand mee?
Dan mag zij/hij deelnemen met €10,- korting
Tot 11 november vroegboek korting €20,- Daarna € 25,-

Datum: zondag 18 november 2018
Tijd: van 13.15 – 16.30 uur.
Adres: Sluisstraat 53-1, 1075 TD Amsterdam

Schrijf je hieronder in zodat je plekje verzekerd is.