Mijn geboortedatum op een verrassende manier verwerkt in een mandala

mandala

De workshop ‘je geboorte datum verwerkt in een mandala’

Zondag 19 augustus was de mandala workshop ‘je geboorte getal in een mandala verwerkt’.
Met 7 mensen hebben we ieder ons geboorte getal verwerkt.
Een oma verwerkte de datum van haar pasgeboren kleinzoon.
Ik heb er ook weer een gemaakt.
En wat is het toch schitterend dat elke mandala met hetzelfde getal toch weer zo een andere uitstraling heeft.
Ik vind het leuk met je te delen wat deze mandala voor mij betekent.

Deze mandala ademt ruimte voor mij.

Zielsgetal

De 27 (samen 9), mijn geboortedag in het midden van mijn mandala is mijn zielsgetal. Het toont de behoefte van mijn ziel. De 9 staat o.a. voor wijsheid, voleinding, bezinning, herwaardering en trouw en daarin herken ik mijn behoefte om naar binnen te keren en meditatie. Bij de 9 horen de regenboogkleuren.
De stralende ster toont door al die kleuren de vele facetten in het leven die mij aantrekken.

Karmagetal

De 6 (de maand) is mijn karma/dharma getal. Dit gaat over persoonlijke doelstellingen en het in evenwicht leven met de wereld om me heen. De 6 kenmerkt zich door steeds nieuwe stappen maken in mijn ontwikkelingsproces en die ook afronden. Het is de actie modus die soms met mijn zielsbehoefte in conflict is. De kleur indigo hoort bij de 6.
In de mandala zie je de kleurrijke ster omgeven door een blauwe bloem met tussen de bloembladen de symbolen van uitvliegende zilveren vogels. De bladeren zijn groot en vrij sterk gekleurd in het geheel v de mandala. Een beetje zwaar voelt het aan en de vogels willen weg vliegen.

Bestemmingsgetal

1947 is samen 3 en is mijn bestemmingsgetal. Dat wat ik als talent meegekregen heb en kan aanwenden. De 3 heeft de energie van scheppingskracht, zelfontplooing, creativiteit. Het speelse verwonderde zonnige kind in mij. De drie heeft de kleur geel.
Ik heb intuïtief dit lekker veel ruimte gegeven.
(Voor ik de mandala ging intekenen heb ik de cirkels spontaan geplaatst.)
Dat geeft mijn karma getal een saus waardoor ik het leven speels kan benaderen en het niet te serieus wordt.
Daar krijg ik een blij gevoel van.

Levensgetal

De som van het gehele geboortegetal, 27-06-1947, is weer de 9 en is mijn levensgetal.
Het levensgetal verbeeldt mijn grondstemming. Het doorstraalt en beïnvloed alle andere getallen.
Doordat de 9 zo sterk vertegenwoordigd is zie ik hoe belangrijk het voor me is, om door steeds te bezinnen, mijn levenswaarden te herwaarderen en steeds nieuwe stappen te nemen, tot mijn eigen wijsheid te komen en het leven zo een eigen betekenis te geven.

Geschenkgetal

5. Tot slot het geschenkgetal, mijn kosmische hulp. Dat is mijn eeuw nummer, de 11 (4+7)
De 11 is een meestergetal en wordt niet opgeteld (2). Kwaliteiten die bij de 11 horen zijn openbaring, persoonlijke test, intuïtief en waarnemend vermogen, zusterschap, mededogen en individualiteit. En de kleur is zilver en pasteltinten.
Ik ben blij met dit geschenkgetal. Het geeft mijn leven verdieping en laat me nieuwsgierig blijven naar dit leven en wat het allemaal te bieden heeft.
Als een open bloem met parels tussen de blaadjes omvat het de hele mandala.

Deze manier van je geboorte getal verwerken heb ik uit het boek ‘Numerologie in woord, beeld en getal’ van Danka en Hans Hüsken

Wil jij ook eens een geboortemandala maken?
Je kunt ook andere belangrijke data gebruiken om in een mandala uit te werken.
Bij voldoende belangstelling organiseer ik weer een workshop.
Je kunt ook zelf een groepje organiseren. Dan kom ik naar je toe.

Dank je wel voor je belangstelling en een zonnige mandala groet.

Hier nog een blik op mijn vorige geboorte mandala’s.
Nog meer lezen? Hier nog een ander verslag over de natuurelementen in de mandala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *