Een Nieuw Levensjaar – Een nieuwe koers – Mineralen en Meer

mineralen

De lancering van een nieuw bedrijf met een gratis gift in juli.

Naast het mandala tekenen en het geven van workshops daarin, ben ik ook distributeur van gezondheids producten. 

Mijn verhaal

Een missie om mensen kennis te laten maken met goed voedsel + het verlangen om wat extra’s te verdienen naast mijn AOW maakten dat ik bij Rain International terecht kwam.

Ik eet al bijna 50 jaar biologisch.
Toen ik pas getrouwd was, ontstonden de eerste garages van wijkgenoten, waar biologisch groenten van de boer uit de omtrek wekelijks verkrijgbaar waren.
Toen was zuiver natuurlijk voedsel al belangrijk voor me en nu is het een opperste noodzaak.

 • De grond is uitgeput.
 • Mineralen zijn verdwenen uit de aarde.
 • Alle bewerkte voedsel bevat kankerverwekkende stoffen.
 • In de margarine zit bijvoorbeeld petroleum olie. (Goed voor je auto maar niet voor je lijf.)
 • Ik heb gehoord dat vitamine C volgens recente Amerikaanse onderzoeken, niet meer te vinden is in een sinaasappel daar.
 • De wereld is vervuild.
 • Straling en stress.

Vitamine

Pijn

Een kwart van de bevolking heeft ondertussen chronische pijn.

En dat hoeft echt niet.

Puur organisch eten geeft je lijf alle voeding, die het nodig heeft.
Alleen door de tekorten aan mineralen kan dàt zelfs niet meer optimaal opgenomen worden.

Ons lichaam heeft zo’n 60 mineralen nodig om al het eten goed te verwerken en misschien zijn er nog 4 in de bodem te vinden.

Waarom gestopt bij Rain.

Ik was (en ben nog steeds) verliefd op de producten van Rain, die op zaden gebaseerd zijn. In het begin kon ik heel veel mensen bereiken. Het was ook een enthousiaste organisatie met super trainingen en prachtige mensen. Ik heb mensen die de Soul en de Core gebruikten ontmoet, die helemaal van hun chronische klachten afkwamen. 

Reorganisatie, wisselingen in de top, beloftes die toch niet haalbaar waren voor de kleine distributeur en bovenal de prijs van de producten bleek echter steeds meer een bezwaar, waardoor klanten ermee stopten en partners af gingen haken.

Ook te begrijpen want als een huishouden van 4 personen Soul en Core wil gebruiken ben je zo €400 per maand kwijt.

De uitzonderlijke kwaliteit kon daar gewoon niet tegenop.

Nieuwe start

Nu heb ik met een stel andere enthousiaste mensen een nieuw bedrijf in Engeland ontdekt die hier gaat starten met producten die ook plant gebaseerd zijn, (we moeten echt af van dierenleed, willen we een gezonde maatschappij creëren) en…. waarvan de prijs echt stukken goedkoper ligt.

Met best wel pijn in mijn hart heb ik besloten om niet meer actief te zijn met Rain. Ik blijf wel de producten (als ik extra weerstand nodig heb) gebruiken, want ze zijn gewoon te goed en ik blijf mijn klanten en partners, die door willen gaan, steunen met hun vragen.

Dankbaar

Ik ben Rain International ontzettend dankbaar voor de producten, voor de trainingen, voor de prachtige mensen die ik ontmoet heb. Het blijft een prachtig solide bedrijf.
Voor mij werkt het echter niet meer.

Nu geef ik mezelf een nieuwe kans.

We gaan onze schouders eronder zetten. Een bruisend nieuw team.
Op planten gebaseerde mineralen en vitamines.
Die door de prijs veel meer mensen kunnen bereiken.

+ een elektrisch apparaatje wat pijn oplost. de PainPod

PainPod

Netwerk marketing

Het zijn stuk voor stuk producten met een verhaal. Daarom is netwerkmarketing zo’n goede formule.
Niet via reclame in de winkel. Dat werkt niet. 

En elkaar helpen wat extra’s te verdienen. Want ook dat is belangrijk.

Daar heb ik weer voor getekend.

NU

Natuurlijk voedsel en mijn ontwikkeling daarin heeft als een rode draad door mijn leven gelopen en samen met mijn workshops en online trainingen mandala tekenen, vindt ik daarmee vervulling in dit aardse bestaan.

Een nieuw levensjaar met nieuwe kansen ( ik ben net jarig geweest), waarin ik hoop veel mensen te bereiken, die zich steeds bewuster worden van de verminderde kwaliteit van ons voedsel en de gevolgen voor onze gezondheid daarvan.

Daarom Actie. . . . . . .

Gratis in de maand juli!

Als je via mij een abonnement van 3 maanden neemt op de mineralen in de maand juli,
(3 maanden in nodig om echt te ervaren wat het je oplevert.)

Dan krijg je in september 1 product eenmalig van mij er gratis bij.

Ook als je besluit distributeur te worden en mijn partner wordt in juli.

Dat is mijn verjaardagscadeau en meteen de lancering van mijn nieuwe bedrijf. 

mineralen

Stuur me een mail: gambheera@heel-zijn.nl
Of bel me voor meer info: 06-29365713

Laten we met elkaar de wereld mooier en gezonder maken.

Mijn Facebook pagina: Mineralen, de bougies van je lichaam

4 thoughts on “Een Nieuw Levensjaar – Een nieuwe koers – Mineralen en Meer

 1. Jade says:

  Hallo Gambheera,
  Klinkt interessant. Maar hoe werkt het precies?
  Zijn het lossen vitamine en minetalen?
  Poeder of pilvorm?
  En wat kost het?
  En meedoen in het bedrijf hoe werkt dat?
  Enne…hoe heet het?

  Lieve groet,
  Jade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *