Graancirkel Cley Hill, een boeiend fenomeen

graancirkel

Een prachtige graancirkel

Aan de voet van Cley Hill bij Warminster in de graafschap Wiltshire verscheen op 18 juli 2017 deze bijzondere graancirkel. Het laat een speciale versie van de Kubus van Metatron zien, met 18 driehoeken binnen en 18 cirkels buiten. Een reflectie van  de verschijningsdatum van 18 juli.
 
Deze graancirkel is zo mooi, harmonisch en met zo’n bijzondere vibratie, dat ik hier een workshop over heb gegeven. 

graancirkel               graancirkel               graancirkel               graancirkel

De verschenen Cley Hill graancirkel is zowel groot als spectaculair. Je ziet dat er vijf sets van tractor spoorlijnen doorheen lopen. Het toont veel van de gebruikelijke tekens in de lay-out van een “paranormale” graancirkel foto, bijvoorbeeld dunne lijnen van tarwe die intact zijn langs de tramlijnen (een effect genoteerd door Paul Jacobs). Hierdoor is er een logische, wetenschappelijke reden om te geloven dat het “E.T. made” is.

Hier kun je alles lezen over de graancirkel en ook een uitgebreide versie hoe je hem op kan zetten: http://www.cropcircleconnector.com/2017/cleyhill/articles.html

Ik heb er ook een e-book over gemaakt, waar ik een Nederlandse vertaling van bovenstaand artikel heb uitgewerkt + een stap voor stap werktekening.

Wil je deze graancirkel ook tekenen? Dan kun je die hieronder aanvragen

{a2454ar26012}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *