Zwart komijnzaad: een natuurlijk pad voor kankerbehandeling

Zwart Komijnzaad, een fenomeen.

Dit interessante artikel over de kwaliteiten van Zwart Komijnzaad met betrekking tot kanker heb ik vertaald uit een Engels artikel.
black cumin seed natural cancer treatment pathway
Zwart Komijnzaad is het hoofdbestanddeel in de producten van Soul, Core en Bend.

Stel je voor…. de klassieke traditionele geneeskunde zoals Ayurveda, Unani-Tibb en Siddha, die dit kleine zwarte zaadje van welbevinden, voor het grootste deel van de menselijke geschiedenis gebruikten.
Dit is een van die bijna magische medicinale gaven van de Aarde!

De zwarte zaadolie, Nigella sativa, staat hoog in de wereld van kruidenplanten. Met betrekking tot de enorme hoeveelheid onderzoek dat er op is uitgevoerd, is Nigella sativa de meest wetenschappelijk bestudeerde plant. Dit is een soort superolie en de wetenschap begint haar achterstand in te halen.

Komijnolie zoals het soms bekend is dankt veel van zijn ongewone genezende eigenschappen aan het meest actieve ingrediënt Thymoquinone (TQ). Je vindt zwarte zaadolie als vloeistof en je kunt het ook kopen in capsulevorm.

Zwart Komijn Zaad Olie voor kanker

Er is een overvloed aan onderzoeken, die verband houden met de kanker- en ontstekingsremmende eigenschappen van zwarte zaadolie. Maar zoals de wetenschappers zeggen, zijn er zeker nog verdere studies nodig om de exacte mechanismen achter de anti-kanker effecten van N. Sativa te achterhalen.

Maar voor nu, waarom probeer je de olie niet uit? Het is relatief goedkoop en is een hoofdbestanddeel voor veel natuurlijke geneeskrachtige middelen.

Wanneer zwarte zaadolie wordt gecombineerd met groene thee, vonden de onderzoekers dat: “Actuele gegevens de werkzaamheid van Nigella Sativa en groene thee verhogen, als remedie voor virale ziekten, kanker, angiogenesise stoornissen en oxidatieve stress”.

Pancreas Kanker

“Onze gegevens tonen eerder niet beschreven ontstekingsremmende activiteiten van TQ in PDA-cellen, die parallel lopen met remming van NF-kappaB.
TQ als een nieuwe remmer van ontstekings bevorderende paden, biedt een veelbelovende strategie die ontstekingsremmende en proapoptotische (apoptotisch = cellen die zelfmoord plegen) werkingswijzen combineert “.

Baarmoederhals Kanker

“NS toonde een 88,3% remming van verspreiding van SiHa menselijke baarmoederhals kankercellen bij een concentratie van 125 microL/mL methanol extract bij 24 uur, en een IC50 waarde 93,2 microL/mL “.

“Thymoquinon van Nigella Sativa was krachtiger dan cisplatin in het elimineren van SiHa cellen door apoptose (afsterven cellen) met onderdrukking van Bcl-2 eiwit “.

Hoe Gebruik je de Zwarte Zaadolie

Toen ik zelf ongeveer 6 maanden lang zwarte komijnzaad olie had gebruikt, dacht ik dat ik wat anti-rimpel- en litteken vervagende actie zag, maar ik was niet 100% zeker. Na een tijdje vermoedde ik dat het de zwarte zaadolie was en ging onderzoeken. Er zijn zo veel toepassingen voor de verbazingwekkende zwarte komijnolie, dat het de moeite waard is om te nemen als een natuurlijke algemene gezondheid tonicum.

Dosering

Voor het verslaan van de ziekte is de kunst juist doseren, zoveel als nodig is, zonder jezelf te vergiftigen. Dit is een zeer sterke olie, dus laat het gemakkelijk beginnen. Was je handen altijd na gebruik, zodat je het niet in je ogen krijgt!

Begin langzaam met deze sterkere oliën. Gebruik een paar druppels op je tandvlees. Gebruik het ook als massageolie. Wrijf het goed in op uw huid. Bovendien kunnen de capsules tegelijkertijd gebruikt worden. De aanbevolen dosering voor ontsteking, op de capsule potjes is 100 mg per dag. De dosering voor kanker zal anders zijn.

Is het niet zinvol om onze natuurlijke aardemoeder over je schouder mee te laten kijken? Zwarte zaadolie ziet er veelbelovend uit als een hulpmiddel voor de genezing van kanker.

Disclaimer: De inhoud is louter informatief en educatief van aard en mag niet worden opgevat als medisch advies. Gebruik de inhoud alleen in overleg met een erkende arts of zorgverlener.

Met dank aan https://www.curejoy.com waar ik het artikel vandaan heb,

Tot slot een video van de Facebook pagina ‘The Sacred plant`’

Proven Benefits of Black Seed Oil

Did you know that black seed oil is effective against 97 strains of bacteria?! Well, that's not all. Check this out… The Sacred Plant

Geplaatst door The Sacred Plant op Woensdag 3 januari 2018

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

One thought on “Zwart komijnzaad: een natuurlijk pad voor kankerbehandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *